Kelemen Hunor demisionează din Guvern

58
Kelemen Hunor demisionează din Guvern - demisioneazadinguvern-1405083530.jpg

Articole de la același autor

Kelemen Hunor a anunțat, vineri, la finalul Consiliului Permanent al UDMR, că Uniunea va rămâne la guvernare, dar el se va retrage din funcția de vicepremier și din cea de ministru al Culturii, confirmând astfel informația difuzată pe surse de Mediafax.

Conform surselor citate, liderii UDMR au decis ca formațiunea să rămână în Executiv. Totuși, Kelemen Hunor ar urma să demisioneze din funcția de ministru al Culturii și din cea de vicepremier, mai spun surse participante la ședința UDMR.

Această variantă a fost adusă în discuție de senatorul UDMR Verestoy Attila, care a declarat, vineri dimineață, la RFI, că susține rămânerea Uniunii la guvernare, dar că liderul organizației, Kelemen Hunor, are opțiunea personală a demisiei din Guvern, ceea ce nu implică automat și plecarea UDMR din Executiv.

El a anunțat vineri că liderii UDMR au decis că UDMR va rămâne la guvernare. Kelemen Hunor a declarat că în zilele următoare se va retrage din funcția de vicepremier și din cea de ministru al Culturii.

Anterior, surse participante la reuniunea UDMR de la Cluj declarase pentru MEDIAFAX că Uniunea rămâne la guvernare și Kelemen Hunor renunță la funcțiile din Guvern.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4118 secunde