Joe Biden vine în România

95
Joe Biden vine în România - vineinromaniajoebiden-1400581824.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele SUA, Joe Biden, se va afla, marți și miercuri, la București, cu misiunea de a aborda subiecte de actualitate precum relațiile economice bilaterale, situația din Ucraina și regiune, securitatea energetică, dar și combaterea corupției și întărirea instituțiilor democratice românești. Declarațiile lui Joe Biden la sosirea la București vor fi transmise LIVE VIDEO pe www.mediafax.ro, de la ora 14:40. 


Vicepreședintele Biden se va întâlni cu președintele Traian Băsescu și cu premierul Victor Ponta. De asemenea, Biden, care va efectua vizitele alături de soția sa Jill, se va întâlni cu reprezentanți ai societății civile, precum și cu militari români și americani. Vicepreședintele SUA va evidenția angajamentul Washingtonului pentru securitatea colectivă a membrilor Alianței Nord-Atlantice și va mulțumi României pentru contribuțiile la securitatea regională și globală.


Vizita lui Joe Biden este cea mai importantă a unui oficial american în România în ultimii 5 ani, când tot vicepreședintele SUA a venit la București, în octombrie 2009. 


Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la București, Duane Butcher, a explicat pentru Mediafax că Joe Biden va aborda și problema luptei împotriva corupției. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0239 secunde