Iustin Fabian Roman: Nu vrem să picăm în jocul celor de la PSD

201
Iustin Fabian Roman: Nu vrem să picăm în jocul celor de la PSD - iustinfabianroman-1433772572.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PNL Constanța, Iustin Fabian Roman, care este și consilier local municipal, a spus că liberalii nu vor desemna niciun consilier local pentru funcția de viceprimar.

"Noi nu vom desemna pe nimeni pentru a prelua funcția de viceprimar al Constanței. Nu vrem să picăm în jocul celor de la PSD, nu vrem să fim asociați cu echipa Mazăre. Ei trebuie să-și asume întreaga echipă până la alegerile din 2016", a declarat Iustin Fabian 
Roman.

Potrivit legii, după alegerea lui Decebal Făgădău ca primar interimar, consilierii locali vor trebui să aleagă un nou viceprimar din rândul aleșilor locali. Făgădău a menționat, astăzi, că noul viceprimar va fi ales dintre consilieri în prima sau a doua ședință a Consiliului Local.

"În ceea ce privește desemnarea viitorului viceprimar al Constanței, am anticipat acest moment, și nu vă ascund faptul că se poartă deja discuții pe această temă în Consiliul Local. Le-am transmis deja liberalilor să facă o propunere pentru această funcție, rămâne la latitudinea lor dacă doresc sau nu. Totodată, și consilierii de la PSD-UNPR vor face și ei o propunere pentru funcția de viceprimar. Din punctul meu de vedere, consider că pot face echipă bună cu orice viceprimar indiferent de partidul de la care provine", a declarat Decebal Făgădău. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0325 secunde