Ionel Chiriță rămâne liderul liberalilor din Hârșova

6550
Aproximativ 150 de membri ai Organizației PNL Hârșova s-au întrunit, duminică, în cadrul Adunării Generale pentru a-și alege noua conducere și a stabili noua formulă a Biroului Politic Local.
Potrivit unui comunicat de presă, în funcția de președinte al PNL Hârșova a fost reales Ionel Chiriță. Din structura Biroului Politic Local mai fac parte: vicepreședinții Marcela Nicolae, Ilie-Lică Ceaușu, Dia Ionuț, Maria Robu și Alexandra Topor, Valerica Moroianu - președintele OFL, președinții TNL și OPL și ceilalți membri titulari și supleanți.
Din partea Biroului Politic Teritorial Constanța au participat președintele Gheorghe Dragomir și vicepreședintele Mihai Lupu.
În cadrul aceleiași întâlniri, liberalii s-au întors la sloganurile "Mereu alături de tine" și "Pentru rezolvarea problemelor tale", propunând, de asemenea, soluții pentru adminis-trația publică locală. Totodată, ei au acuzat faptul că există o înțelegere între PDL și PSD la nivel local ce urmărește "menținerea unei atmosfere de circ politic".
În opinia liderului liberal Ionel Chiriță și a echipei sale, administrația locală ar trebui să facă o prioritate din investiții (mai ales către drumuri, educație, sănătate, locuințe și locuri de muncă) și să deschidă Căminul de bătrâni, Centrul de zi pentru copiii aflați în dificultate și Centrul de consiliere pentru persoanele abuzate sau victime ale violenței în familie. La toate acestea, ei au adăugat necesitatea continuării programelor de construire a blocurilor, precum și a celor de extindere și refa-cere a rețelei de apă și a canalizării.
În cursul săptămânii trecute, liberalii și-au stabilit și liderii locali de la Saraiu (Gheorghe Iancu), Vulturu (Gheorghe Berbec), Nicolae Bălcescu (Nicolae Albu), Târgușor (Velicică Stoian), Corbu (Marian Gălbinașu), Săcele (Gavrilă Remescu), Cogealac (Gheorghe Alexa), Ciobanu (Ion Popescu) și Ghindărești (Nicu Artiom Artiom).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4656 secunde