Ion Răducanu: "UNPR rămâne un partid independent"

Duminică, 24 Iunie 2018
249

Articole recomandate

"UNPR va rămâne un partid independent și nu va mai face niciodată greșeala de a fuziona cu cineva", a declarat, sâmbătă, președintele partidului, Ion Răducanu.

"Fuziunea cu PMP nu s-a produs și nu se va produce niciodată, pentru că nimeni și nimic nu pot anula voința membrilor UNPR de a respinge cu tărie și a denunța un protocol de fuziune semnat prin abuz de către fostul președinte Steriu Valeriu", a precizat Răducanu, la sediul partidului.

El a adăugat că obiectivul strategic imediat al partidului este reconstrucția organizațiilor locale și județene, ținta fiind aceea de a ajunge la numărul de membri de partid din anul 2015.

"Conferința națională de anul trecut din aprilie și-a ales noua conducere a partidului, astăzi se desfășoară conferințe în toată țara, care aleg noile organe de conducere. Obiectivele strategice imediate ale partidului sunt reconstrucția organizațiilor locale și județene, criteriul de performanță fiind 2% din numărul de alegători ca număr al membrilor de partid, în așa fel încât să ajungem la cifra pe care am avut-o în 2015 - 2016, aproximativ 370.000 - 380.000 de membri de partid", a anunțat Răducanu.

Potrivit liderului UNPR, partidul este legal constituit din anul 2010 și funcționează potrivit legii, fiind înscris în Registrul Partidelor Politice.

Pagina a fost generata in 0.2641 secunde