Iohannis vrea o campanie electorală "fără mizerii"

188
2
Iohannis vrea o campanie electorală
Președintele Klaus Iohannis a declarat ieri că își dorește o campanie electorală pentru alegerile parlamentare curată, centrată pe problemele care îi preocupă pe români și "fără mizerii".

"Ne apropiem cu pași repezi de campania electorală și îmi doresc foarte mult și mi-ar plăcea, recunosc că mi-ar plăcea, să avem o campanie electorală, cum se spune, curată, centrată pe problemele care preocupă pe români și nu pe aruncatul imaginii dintr-o parte în cealaltă. Deci, ideea de bază a fost un îndemn pentru politicieni, pentru partidele politice, să se pregătească pentru o campanie electorală fără mizerii cum, din păcate, am avut de prea multe ori, și centrată pe problemele care trebuie rezolvate", a spus președintele, la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că înțelege "toată lumea" faptul că România se află în campanie electorală și se așteaptă rezultatul alegerilor, opinând însă că nu este bună cearta "ca la ușa cortului".

Iohannis s-a confruntat, joi dimineață, cu o situație neprevăzută. Potrivit programului său oficial, șeful statului urma să susțină un discurs la evenimentul "Diaspora Business Summit. Împreună pentru România", organizat la Palatul Cotroceni, dar în ultimul moment intervenția a fost susținută de către purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi.

Klaus Iohannis a revenit după puțin timp și a explicat că a avut "o întâlnire importantă", dar nu a dorit să spună cu cine și pe ce subiect a fost întâlnirea.

Comentează știrea

costica
7 octombrie 2016
opinie

Cel mai puternic sistem!De ce te mai gândești?Oportunitate foarte serioasă! Lucrezi în timpul liber! Te ajutăm pas cu pas !info la: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

DODO
8 octombrie 2016
oi vrea tu !

dar n-ai cu cine ,doar sintem in Balcani ! iar PSD nu are alte arme si nici educatie ( s-a dovedit in trecut )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4519 secunde