Iohannis sesizează Comisia de la Veneția: "PSD a îmbrobodit poporul cu un program numai lapte și miere. Ceea ce a urmat a fost cu totul altceva!"

12306
1
Iohannis sesizează Comisia de la Veneția:

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații, în urmă cu puțin timp, despre modificarea legilor justiției, făcută de parlamentari și propuse spre promulgare.


"PSD a îmbrobodit poporul cu un program numai lapte și miere. Ceea ce a urmat este cu totul și cu totul altceva. A început asaltul asupra justiției!", a anunțat președintele.


Acesta a spus că pachetul legislativ nu corespunde nici exigențelor unui stat de drept și democratic și nici așteptărilor românilor, care își doresc o justiție independentă, bazată pe legfe și neinfluențabilă.


"Am decis să trimit întreg pachet înapoi la Curtea Cornstituțională și în paralalel să sesizez Comisia de la Veneția. Fac un apel către Curtea Constituțională, de a nu se grăbi, și de a conlucra, cu instituția europeană. Nu putem să asistăm pasivi la o rescriere din mers a Constituției", a precizat Klaus Iohannis.


Comentează știrea

constantin
2 mai 2018
..

lasa ca iti trimite kovesi ce sa faci..ba plecati toti si sa nu va mai intoarceti

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6969 secunde