Iohannis, la Iași: "Fain oraș. Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi"

170
Iohannis, la Iași:
Președintele Klaus Iohannis a fost așteptat sâmbătă de sute de persoane la Iași, la lansarea cărții "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", care se desfășoară la Teatrul Național "Vasile Alecsandri".


"Fain oraș. Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi", a spus el publicului care îl aștepta la teatru, o aluzie la ceea ce s-a întâmplat joi la Iași, când mitingul PSD organizat în acest oraș s-a desfășurat în tensiune, cu măsuri drastice de securitate, pe fondul unei atmosfere ostile. Rovana Plumb și Carmen Avram, candidate la alegerile europarlamentare din 26 mai, au plecat însoțite de bodyguarzi de la mitingul PSD din Iași. Liderii social-democrați au fost huiduiți de protestatarii care au venit în Piața Unirii.


După ce a participat, sâmbătă, la Forumul Educației, președintele Klaus Iohannis a mers pe jos din Piața Unirii, însoțit de lideri ai PNL.


Pe drum, un bărbat l-a felicitat că nu este însoțit de jandarmi "ca Dragnea",  însă Iohannis nu a comentat, relatează News.ro.


La sosirea la Teatrul Național "Vasile Alecsandri", președintele a fost întâmpinat de directorul instituției. Sala în care a avutloc lansarea era plină.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 4.1087 secunde