Iohannis: Dorim o Uniune Europeană unită și puternică

160
2
Iohannis: Dorim o Uniune Europeană unită și puternică - image201506182024139670klausioha-1489066380.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că România dorește o Uniune Europeană unită și puternică, punctând că aceasta este poziția care va fi prezentată atât de el, cât și de toți ceilalți participanți la dezbaterea și la procesul diplomatic cu privire la viitorul UE.


"Poziția noastră este bine cunoscută. Am avut această poziție de la început. Am reiterat-o de fiecare dată când a venit vorba despre acest lucru. Noi credem, și am spus acest lucru foarte clar și ferm, într-o UE puternică, unită, solidară, iar această consolidare trebuie să o realizăm împreună, toți cei 27. Din acest considerent nu am fost de părere că este bine să mergem pe variante cum ar fi Europa cu mai multe viteze, sau Europa cu două viteze, sau Europa cercurilor concentrice. Nu, noi dorim o Uniune Europeană unită și puternică. Acest lucru a fost și va fi în continuare prezentat ca și poziția României și de mine, dar și de toți ceilalți participanți la dezbatere și la procesul diplomatic", a spus Iohannis la Palatul Cotroceni, citat de Agerpres.


Președintele participă joi și vineri la summitul Consiliului European de la Bruxelles. Șeful statului a anunțat că principalele subiecte sunt legate de ocuparea forței de muncă, creștere economică și competitivitate, migrație, aspecte instituționale și relații externe ale UE.


Comentează știrea

Numarul 4
9 martie 2017
Hai pa

Fugi la culcare obositule.

Jojo
10 martie 2017
Vorbește și el, ca să nu tacă !

S-a trezit si el vorbind, dacă tăcea filozof rămânea! Vorbeste, vorbe, vorbite pentru a fi pozat, că așa crede că se mai aude câte ceva despre el! Când tace și când nu-l mai vedem / auzim este taaaare bine pentru noi toți și dacă ar pleca cu " vânt din pupa ", ne-am bucura tare mult și bine, când îl vedem, de nu l-am mai vedea, că taaaare ne face greață, precum o mâncare pe care am mâncat-o cu poftă, si ni s-a aplecat ! " Vânt din pupa și drum bun "!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5253 secunde