Iohannis către guvernanți: Jos mâinile de pe DNA!

246
1
Iohannis către guvernanți: Jos mâinile de pe DNA! - image2015118205708820klausiohann-1486029258.jpg

Articole de la același autor

"Jos mâinile de pe DNA!" a fost mesajul transmis, astăzi, guvernanților de președintele Klaus Iohannis, în contextul informațiile privind o eventuală reorganizare a Direcției Naționale Anticorupție și a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.


"Eu vă spun un lucru foarte clar și mai ales guvernanților: Jos mâinile de pe DNA!", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.


Comentează știrea

Ganditu
3 februarie 2017
Johanis kw

johanis kw, "Ia laba" de pe Romania si duuuute la domnisoara merkel angela si lasa-ne in liniste si pace, ca ai dezbinat romanii si cu ajutorul nemijlocit, al : "prietenilor" nostri din ue si al monicai macovei, Romania cat de curand, v-a ajunge sa fie dezmembrata, schilodita de unii, de altii, aceasta distrugere a Romaniei , are sa se intample cu sprijinul nemijlocit si cu, concursul mitingurilor organizate de acei romani iresponsabili de soarta tzarii lor / noastre, pentru care : mosii si stramosii nostri, cu pretzul vietzii lor, au luptat si pastrat glia strabuna si în aceste zile, unii romani se lasa antrenatzi in jocul / jocurile si interesele straine si ale lui johanis kw, de a destabiliza si dezmembra Romania ! Dragi romani, va vetzi face raspunzatori in fatza, lui : DUMNEZEU si urmasilor vostri pentru aceasta nerozie si inconstientza ! Cand vetzi constientiza, ca dezastrul s-a produs Romaniei, are sa fie, deja prea tarziu pentru voi / not totzi romanii, catzi vom mai ramane / catzi vom mai fi pe acest pamant romanesc ?! Sa lasam joaca, ca sa mai existe ROMANIA !

Pagina a fost generata in 0.537 secunde