Iohannis, atac la PSD, de la malul mării

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
177
Aflat la întâlnirea Tineretului Liberal de la Venus, Klaus Iohannis a lansat o nouă rafală de atacuri la adresa social-democraților. Președintele a spus că, după guvernarea dezastruoasă a celor de la PSD, românii au nevoie de o guvernare eficientă care să le aducă prosperitate.

Iohannis nu a reușit să se abțină de la atacuri la adresa celor de la PSD, întâlnirea de la Venus a Tinerilor Liberali fiind rampa perfectă pentru rachetele de la Cotroceni.

"După dezastrul PSD-ist care a răpit ani de zile șansa României la guvernare, românii vor o guvernare care să le aducă șansa la bunăstare, prosperitate. Voi sunteți generația care poate aduce speranța, entuziasmul și credința în viitorul României. Eu sunt încrezător în viitorul României", a spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis dă un semnal important, la Școala de Vară a TNL. Iohannis a spus că, deocamdată, PNL este cel mai important partid de opoziție și a sugerat că liberalii ar putea veni în curând la guvernare.

Reprezentați forța tânără a celui mai important partid, deocamdată, de opoziție din România (...) Avem peste puține luni alegeri prezidențiale. Vom avea alegeri locale, alegeri parlamentare și eu vă invit ca împreună cu mine să câștigăm toate aceste alegeri.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4479 secunde