Iohannis, anunț bombă. Macron l-a informat că o susține pe Kovesi la Parchetul UE!

138
Iohannis, anunț bombă. Macron l-a informat că o susține pe Kovesi la Parchetul UE! - kovesisiiohannis620x3501000x6003-1563601734.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a anunțat vineri seara că a avut o convorbire telefonică cu președintele Franței, Emmanuel Macron, care l-a asigurat că o susține pe Laura Codruța Kovesi la șefia Parchetului UE, scrie realitatea.net

Președintele Emmanuel Macron i-a transmis lui Klaus Iohannis că va retrage candidatura domnului Jean-François Bohnert și că o va susține pe doamna Laura Codruța Kövesi la conducerea Parchetului European.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut vineri, 19 iulie a.c., o convorbire telefonică cu Președintele Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron. Cei doi omologi au abordat o serie de teme europene, cu accent pe candidatul pentru funcția de procuror-șef european.

În virtutea bunei colaborări și a bunei înțelegeri între cei doi șefi de stat, Președintele Emmanuel Macron i-a transmis Președintelui Klaus Iohannis că va retrage candidatura domnului Jean-François Bohnert și că o va susține pe doamna Laura Codruța Kövesi la conducerea Parchetului European", estecomunicatul oficial al Presedintiei.

În urmă cu trei zile, Financial Times și Politico au relatat, pe surse, că Franța a căzut de acord pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi la funcția de procuror șef european, în ciuda faptului că are un candidat propriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8097 secunde