Ioan Mircea Pașcu, supărat că nu se află pe listele PSD la europarlamentare: "Fiecare pasăre pe limba ei piere"

278
Ioan Mircea Pașcu, supărat că nu se află pe listele PSD la europarlamentare:
Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu a comentat pe Facebook faptul că nu se regăsește pe listele PSD pentru Parlamentul European, afirmând că trebuie fie să ai un simț de conservare atrofiat, concluzia sa fiind că "fiecare pasăre pe limba ei piere".


"Trebuie fie să ai un simț de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigașe, dacă atunci când și așa ai puțini oameni apropiați, să faci tot posibilul să ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?", a scris Pașcu pe Facebook.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini fiind pe primele locuri. Dragnea a explicat prezența pe liste a unor persoane din afara PSD, spunând despre Carmen Avram că apără principiul dreptății și că face parte dintr-o echipă de jurnaliști care a rezistat unor presiuni foarte mari, despre Chris Terhes că a avut poziții asumate când alții tăceau, iar despre Maria Grapini că este apreciată în PSD pentru pozițiile pe care le-a avut în Parlamentul European.

Conform listei citite de liderul PSD, pe lista pentru europarlamentare se regăsesc, în ordine: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliță, Emilian Pavel, Doina Pană.

Liderul PSD apreciat că Rovana Plumb și Natalia Intotero, aflată și ea pe listă, nu ar trebui să mai rămână în Guvern până la alegerile din 26 mai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4231 secunde