Invitați din străinătate, la Zilele Școlii "Sfântul Andrei" din Mangalia

192

Școala Gimnazială "Sfântul Andrei", în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Mangalia, organizează în perioada 29 noiembrie-1 decembrie, o serie de evenimente prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Andrei, când instituția de învățământ ce-i poartă numele celebrează Zilele Școlii.

La eveniment sunt așteptați parteneri  din țară, dar și din Bulgaria și Germania. Manifestările dedicate Zilelor Școlii vor debuta pe 29 noiembrie cu activități școlare în care vor fi implicați preșcolarii de la grădinițele din localitate. În acest sens, vor fi organizate ateliere de artă plastică, jocuri de puzzle și un concurs de karaoke.

În ziua de 30 noiembrie, elevii de gimnaziu sunt invitați să ia parte la concursul de cultură generală "O mare de cunoștințe", la concursul de limba engleză "The little seahorse", la o șezătoare literar-muzicală precum și la o expoziție de desene "Marea Neagră e tot mai neagră" și de machete cu tematică marină.

Începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură din municipiu va avea loc un spectacol artistic la care sunt așteptați elevii, părinții și profesorii școlii alături de  partenerii lor. În ziua de 1decembrie, elevii din cadrul școlii precum și partenerii lor, vor fi prezenți la festivitățile oficiale dedicate Zilei Naționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Demonstrație de forță, la Mangalia
Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu  la Mangalia
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la o casă din Mangalia
Pagina a fost generata in 1.4856 secunde