Investitori chinezi, interesați de comuna Cumpăna

145
Investitori chinezi, interesați de comuna Cumpăna - img4893-1457618006.jpg

Articole de la același autor

Comuna Cumpăna a fost, astăzi, gazda Excelenței Sale, dl SU Yanwen Consulul General al Chinei la Constanța. În cadrul întrevederii, Excelența Sa a transmis primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, intenția investitorilor chinezi de a implementa proiecte de investiții pe teritoriul comunei Cumpăna, la îndrumarea Asociației Oamenilor de Afaceri Chinezi. Totodată, șefa administrației din Cumpăna a primit o diplomă de excelență pentru contribuția însemnată adusă la dezvoltarea relațiilor de colaborare și prietenie dintre China și România.

Relațiile de colaborare și prietenie dintre comuna Cumpăna și poporul chinez au debutat încă din anul 1978, când Excelenta Sa, dl Hua Guofeng - Președintele Republicii Populare Chineze a vizitat Cooperativa Agricolă din comuna Cumpăna.

Ulterior, acestea au fost consolidate, prin numeroase acțiuni comune desfășurate de administrația publica locală Cumpana în parteneriat cu Consulatul General al Republicii Populare Chineze la Constanța și Asociația de Prietenie România - China, Filiala Constanța.

Urmare a acestor acțiuni, investitorii chinezi doresc să implementeze proiecte ce vizează dezvoltarea unei industrii moderne, prin obiective de investiții precum: fabrica de procesare a cărnii (porcine, ovine, bovine), fabrica creștere pui si procesare a cărnii de pasăre, fabrica producție ulei alimentar (ulei de floarea soarelui, ulei de rapiță), precum și alte obiective pe care investitorii chinezi doresc să le dezvolte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0943 secunde