Investiții noi în comuna Limanu. Căminul Cultural, reabilitat și dotat

231
Investiții noi în comuna Limanu. Căminul Cultural, reabilitat și dotat - danielgeorgescuprimarlimanu2-1595956467.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, a anunțat că peste un milion de euro vor fi investiți în reabilitarea și dotarea Căminului Cultural din localitatea pe care o conduce.

El a spus că proiectul de reabilitare a fost gândit și elaborat de echipa administrației locale, iar ieri, conducerea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a semnat finanțarea lucrărilor prin Compania Națională de Investiții. Concret, este o investiție ambițioasă, care are ca termen de finalizare 17 luni de la semnarea contractului.

"Am lucrat la acest proiect aproximativ doi ani. Pentru a obține finanțare nerambursabilă, este necesar să îndeplinești nenumărate proceduri și etape care necesită timp", a declarat Daniel Georgescu.

Șeful administrației publice locale a mai explicat că, în cadrul proiectului, cofinanțarea asigurată de Primăria Limanu se ridică la 77.000 euro, bani asigurați din bugetul local. Practic, se vor executa lucrări pe o suprafață totală de aproximativ 900 de mp, regimul de înălțime fiind parter și etaj.

"Este un succes al administrației locale care demonstrează că eforturile unei echipe competitive se concretizează în investiții reale, în beneficiul întregii comunități. Potrivit documentației, patru luni din cele 17 vor fi alocate proiectării căminului, restul de 13 fiind necesare pentru construcție și dotare. La final, Căminul Cultural din Limanu va fi utilat și dotat modern, iar viața culturală a comunei va putea fi reluată cu spectacole și evenimente artistice. Pentru comunitatea noastră, reabilitarea acestui cămin cultural era o prioritate", a mai adăugat Daniel Georgescu.

Valoarea totală a investiției este de 1.082.472 euro, cu TVA inclus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.269 secunde