Alina Gorghiu:

"Începem efectuarea sondajelor în județe pentru stabilirea candidaților"

201
2

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat că, astăzi, se vor stabili firmele care vor efectua sondaje de opinie cu posibilii candidați din județe, urmând ca, până în decembrie, să fie anunțate persoanele desemnate pentru alegerile locale. 


"S-au înscris candidaturile, a avut loc competiția internă în cadrul fiecărei filiale județene, municipale. Luni, împreună cu cei doi secretari generali și cu copreședintele Vasile Blaga, vom avea o discuție cu conducerile filialelor pentru a putea împărți pe județe firmele de sondare a opiniei publice. Din acest motiv, începând de luni cam în trei săptămâni - o lună, toate filialele își vor demara această cercetare sociologică la nivelul municipiului reședință de județ, la nivelul județu-lui și într-o lună vom avea gata rezultatele acestor sondaje. În funcție de rezultatele acestor sondaje, vom decide candidaturile. Credem că la începutul lunii decembrie vom fi în măsură să spunem toți candidații la nivel național sau aproape toți candidații, lucru care este fără precedent pentru un partid politic din România", a declarat Alina Gorghiu. 


În cadrul sondajului privind stabi- lirea candidatului Partidului Național Liberal pentru Primăria Municipiului Constanța, vor fi trecuți toți candidații, atât cei patru reprezentanți ai PNL Constanța care și-au depus cereri de candidatură - Robert Boroianu, Mihai Tararache, Christian Gigi Chiru și Fabian Iustin Roman -, dar și un nume cu notorietate vehiculat în ultima perioadă, precum cel al comandantului Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" Constanța, Vergil Chițac. 


Comentează știrea

Popescu
19 octombrie 2015
Alina Gorghiu sondaje

D-na Gorghiu Alinuta si dl Blaga Vasile am anteles si vad cu ce mare an credere sutineti aceest mare Hot si Infractor pentru Primaria C-ta,din partea PNL, Boroianu Robert Aurel a sponzorizat prea bine si la alegirile presedintelui PNL K.I.W. cu lucru bine facut, din furaciuni si fraude si nu va puteti debarasa de el va gauriti imaginea de tot sau nu mai gasiti alti corecti si onesti a-ti selectionat pe ceei mai Hoti dintre Hoti si vreti sa va numiti partidul curat an fata cetatenului.

dogan iusuf
22 octombrie 2015
pnl

nu te grabi,nu te avanta in afirmatii,iaunul cu unul acesti candidate ai Pnl,nu sunt toti otova,la cta.este unul hasotti de 150 ani in Parlamentul Romaniei post decembriste,sustinator in public al primarului penal al Navodarului,suspendat si inchis de cateva ori de instante,dar aflu ca este in continuare primar,el originar tigan de prin argesChiar nu stii nimic de turco-tatarii din Dobrogea?Sau despre cumanii,basarabii lui Mircea cel Batran,capitala Curtea de Arges?mai las-i jos pe isaia sau pe nepot de bolsevica evreica ajuns laBNRGissela neulander,alias roman.Te bati ptr. un barbat cu fata strabauta de transeie?Te pui cu una dusa,o dobitoaca?Fii mandra si frumoasa asa cum esti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4697 secunde