Încep înscrierile la programul Infant, al Primăriei Constanța

422
Încep înscrierile la programul Infant, al Primăriei Constanța - incepinscrierileinfant-1593449178.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine, Direcția Generală de Asistență Socială primește cereri din partea familiilor care doresc să pornească demersurile pentru fertilizarea in vitro.

"Vă invit pe toți cei care vă doriți un copil și nu l-ați putut avea până acum, să vă informați despre programul Infant și să vă bazați pe sprijinul nostru, al comunității", a anunțat primarul Decebal Făgădău. Potrivit acestuia, obiectivul programului este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.

Cererile pot fi trimise pe adresa de mail [email protected]. Persoanele interesate trebuie să depună o solicitare de înscriere, o adeverință de la unitatea sanitară parteneră, cu indicația de fertilizarea in vitro, care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul Infant, copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii trei ani, precum și declarația de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate. Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile.

Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical. Puteți obține relații suplimentare la numerele de telefon 0341/180.108 și 0341/180.113, precum și la adresa de email: [email protected].



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6138 secunde