Încă un candidat pentru funcția de președinte al României

Marţi, 17 Septembrie 2019, 15:17
226
Fostul europarlamentar Cătălin Ivan, președinte al Alternativei pentru Demnitate Națională (ADN), a anunțat că intră în cursa pentru Cotroceni.


"Voi candida din partea ADN la funcția de președinte al României. Conceptul nostru de campanie se numește 'IVAN 24', pentru că intră într-un angajament foarte clar asumat al nostru: că 24 de ore din 24, până în 2024, ne vom angaja într-o luptă permanentă, zi de zi, minut cu minut, pentru regenerarea României, pentru schimbarea din temelii a societății românești și reformarea clasei politice. (...) Dacă vom vota ce-am mai votat, cu siguranță vom avea ce-am mai avut - scandaluri, corupție, incompetență, dezinteres", a declarat Cătălin Ivan.

Ivan a vorbit despre faptul că sute de mii de români sunt "sclavi pe plantație" în fabrici și abatoare din Germania, Franța, Italia, cu "complicitate tacită între instituțiile din România și cele din afara țării" și a susținut că românii sunt un popor pe cale de dispariție.

"Faptul că pleacă populația activă și că tinerii aleg să rămână în străinătate, faptul că la o sută de nașteri avem cel puțin o mie de avorturi, faptul că nu este deloc încurajată căsătoria - este catastrofal pentru noi, ca țară. Dacă apare un copil, e un chin pentru tinerii părinți, pentru că din punct de vedere financiar nu au cum să-l susțină. România îndeplinește absolut toate criteriile unei populații aflate pe cale de dispariție. După unii, 2080 este anul în care România nu va mai exista ca țară cu populație românească. După alții, până la sfârșitul acestui secol. Statistic vorbind, nepoții noștri vor fi ultimii români, pentru că în această țară nu se vor mai naște români", a adăugat Ivan.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2378 secunde