Ministrul Violeta Alexandru:

"În septembrie, vom ieși cu un nou pachet de simplificare în administrație"

184

Articole de la același autor

Ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru, a declarat, ieri, că se luptă ca oamenii să nu mai fie nevoiți să stea la coadă, precizând că urmează ca, la începutul lunii septembrie, să fie prezentat un nou pachet de simplificare în administrație.

"Obiectivul meu nu este să mă pozez la coadă și să arăt cât de populară sunt eu. Obiectivul meu este să lupt să nu mai fie coadă. Dar atât cât va mai fi și dacă este cazul să iau loc alături de altcineva, voi lua loc, pentru că rămân un cetățean și nu am venit în această echipă guvernamentală nici eu, nici alți colegi pentru niciun alt motiv decât să încercăm să demonstrăm că se poate", a spus Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, este în pregătire un nou pachet de simplificare în administrație.

"La începutul lunii septembrie, urmează să ieșim cu un nou pachet de simplificare. Sunt colegii mei din ministere pe finalul sintetizării propriilor observații vizavi de ce se poate face în plus. Cea mai mare muncă, în acest moment, este la colegii de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru că tot acolo sunt cele mai mari lucruri așteptate, promise, și încercăm nu populist, ci de o manieră realistă să luăm niște decizii în continuare", a explicat Violeta Alexandru.

Întrebată dacă simplificarea birocrației va duce la reducerea personalului bugetar, Violeta Alexandru a răspuns că "trebuie să ducă implicit la acest lucru". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4874 secunde