În oraşul Techirghiol se lucrează intens. „Îmbunătăţirile sunt în plină desfăşurare!”

279
În oraşul Techirghiol se lucrează intens. „Îmbunătăţirile sunt în plină desfăşurare!” - techirghiol-1612893322.jpg

Articole de la același autor

Oraşul Techirghiol este unul foarte important în ceea ce priveşte turismul de pe litoralul Mării Negre, astfel că administraţia locală trebuie să aibă grijă ca acesta să fie curat din toate punctele de vedere, iar locuitorii să beneficieze de toate condiţiile.

Astfel, primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu, a anunţat pe pagina sa personală de Facebook faptul că în aceste zile lucrările sunt în toi în ceea ce priveşte reţeaua de apă şi canalizare, dar şi partea de asfaltare şi de iluminat public.

„Stimaţi locuitori! Lucrările în ceea ce priveşte infrastructura sunt în plină desfăşurare în cartierul A 202. Până la acest moment pe străzile din respectivul cartier au fost introduse conductele de gaz. În perioada următoare, probabil până la sfârşitul verii, vor fi finalizate şi lucrările în ceea ce priveşte introducerea conductelor de apă şi canalizare.

După ce aceste utilităţi vor fi introduse, cel mai probabil în toamna acestui an, vor fi demarate şi lucrările la partea de asfaltare şi reţeaua de iluminat public (Strada Nordului, strada Moldovei, Munteniei, Banatului, Olteniei, Transilvaniei, Mureşului). Având în vedere că zona respectivă este un adevărat şantier, ne cerem scuze pentru disconfort, însă la finalizarea tuturor lucrărilor cartierul A 202 va beneficia de cea mai nouă infrastructură”, a transmis primarul din Techirghiol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6586 secunde