Ilie Bolojan vine să facă ordine în PNL Constanța

476
3
Ilie Bolojan vine să facă ordine în PNL Constanța - bolojansiglapnl-1454497552.jpg

Articole de la același autor

Așa cum menționam în ediția print a ziarului "Cuget Liber" de astăzi, secretarul general unic al PNL, Ilie Bolojan, vine la Constanța pentru a se întâlni cu liberalii de la malul mării. Cu toate că deputatul Cezar Preda, responsabil al PNL pe Regiunea de Dezvoltare Sud-Est a declarat pentru "Cuget Liber" că vizita ar urma să fie făcută săptămâna viitoare, din câte se pare, Bolojan nu a mai dorit să lase lucrurile la întâmplare și a decis să pună punct cât mai repede divergențelor existente la nivelul PNL Constanța. 
Întâlnirea va avea loc, în această seară, de la ora 18.00, la sediul PNL de pe strada Traian. 


"La ședința din această seară ne vom întâlni cu domnul Ilie Bolojan, secretarul general al PNL. Va fi prezent și domnul Vergil Chițac care va deveni membru al PNL. Mâine vom organiza o conferință de presă, însă domnul Bolojan nu va fi prezent deoarece nu poate rămâne la Constanța. Are un program foarte încărcat", a declarat copreședintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.


La ședința din această seară vor participa toți liderii PNL Constanța, respectiv, copreședinții de la județ, Sorina Tușa și Gheorghe Dragomir, precum și copreședinții de la municipiul Constanța, Robert Boroianu și Romeo Rezeanu. Totodată, au fost invitați membrii celor două Birouri Municipale.


"Vom fi prezenți la ședință în format complet, de fuziune și uniune. Din partea vechiului PDL vom fi prezenți eu, în calitate de copreședinte la județ și Romeo Rezeanu, copreședinte la municipiu. Totodată, au fost invitați membrii biroului", a declarat copreședintele Sorina Tușa. 


Comentează știrea

Catalin
3 februarie 2016
Mai ...

In PNL Constanta , nici dracul nu va face vreodata ordine ! PNL-ul constantean a ajuns in parlament pentru ca s-a incuscrit cu PSD-ul lui Mazare . Altfel , nu luau nici macar un loc de consilier la Gradina , sau Corbu ...

un curios
3 februarie 2016
mister

Fostii lideri PDL unde sunt?!? Gasca lui Hasotti e greu de ucis! Constanta merita ceva mai bun. Multi liberali nu au cu cine vota!

Lazar
8 februarie 2016
Intalnirea PNL la Malu mari

D-na C.Mocanu va rog sa faceti o recomandare din partea mea d-lui Ilie Bolojan ca s-ai verifice mai bine CV d-lui Co-Presedinte Bproianu R Aurel ca ii fac de rusine,dupa cele 10 porinci trasate de d-na Co-Presedinte PNL Deputata,Dr in drept sau e sutinut de partid,Sri,IPJ sau Parchetul C-ta.Probabil ca nu i-au facut placerea de cele reclamate de mine.Eu nu scriu sub anonimat si pe baza Conventiei cu Menegea Boroian R.A. Gepeto.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3782 secunde