Iată care va fi soarta CAZINOULUI din Constanța. Ce spune primarul Radu Mazăre

487
1
Iată care va fi soarta CAZINOULUI din Constanța. Ce spune primarul Radu Mazăre - cazino160689700-1412245296.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai municipiului Constanța au aprobat, astăzi, proiectul de hotărâre privind transferarea Cazinoului din Administrarea Consiliului Local în Administrarea Companiei Naționale de Investiții. 


"Acest transfer va avea loc provizoriu, până la reabilitarea Cazinoului, după care el se va reîntoarce în administrarea Consiliului Local. Am luat această decizie în urma unei discuții cu vicepremierul Liviu Dragnea deoarece, dacă am fi reparat cu bani de la bugetul local ne-ar fi sărit constănțenii în cap. Mai bine cu 10 milioane de euro, cât costă investiția, aș putea construi blocuri sau alte lucruri pentru constănțeni. Așa că dăm Cazinoul către Compania Naționață de Investiții și după ce va fi reparat el va reveni Consiliului. Deocamdata nu știu ce destinație va avea clădirea, vom vedea pe parcurs, măcar să fie reabilitat, să nu se schimbe guvernul, sau chiar dacă se schimbă, cei care vin să fie de acord cu reabilitarea care prevede costuri de 10 milionane euro pentru reabilitare și alte câteva mii de euro pentru dotare" a declarat primarul Radu Mazăre.

Pe de altă parte, tot în cadrul ședintei Consiliul Local, aleșii au aprobat si trecerea unui teren situat în zona Badea Cârțan către Compania Națională de Învestiții, în vederea realizării unei săli polivalente cu bazin olimpic.


Comentează știrea

gogu
2 octombrie 2014
sunt curios

ce lucruri marete a facut mazare pentru constanteni? a lasat imobilul sa se degradeze cu gandul de a-l valorifica la un pret de nimic, asa cum a facut cu tot ce a vandut prin constanta. cred ca asta a fost marea realizare a lui: a vandut cat a putut si a retrocedat cui a vrut si ce a vrut. in rest, a pus tot felul de taxe pe spinarea intreprinzatorilor, sa mareasca pretul apei potabile, de parca am fi in sahara, sa mareasca pretul gigacaloriei si sa redirectioneze fondurile constantenilor pentru investitii in mamaia, pentru prosperitatea afacerilor sale si ale gastii lui.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Cum va arăta faleza de la Cazinou
Miercuri, 20 Martie 2013
Stire din Social : Marea schimbare la față a Peninsulei
Pagina a fost generata in 0.4819 secunde