Horia Țuțuianu, noul președinte al CJ Constanța. Cine sunt cei doi vicepreședinți

963
Horia Țuțuianu, noul președinte al CJ Constanța. Cine sunt cei doi vicepreședinți - consiliuljudetean41453641572-1466603496.jpg
În urmă cu puțin timp, au avut loc alegerile pentru funcția de președinte al CJC și pentru cele două funcții de vicepreședinte. Pentru funcția de președinte au fost două propuneri, respectiv Horia Țuțuianu de la PSD și Robert Boroianu de la PNL. În urma numărării voturilor, Țuțuianu a obținut 22 de voturi, iar Boroianu 14. În consecință, noul președinte al CJC este Horia Țuțuianu. Pentru prima funcție de vicepreședinte au existat două propuneri, respectiv Claudiu Palaz de la PMP și Marian Iordache, PNL. La final, funcția i-a revenit lui Palaz, deoarece a obținut 22 de voturi, iar Iordache 14.

Pentru cea de a doua funcție a CJC au fost propuși Daniel Learciu de la ALDE și Cristy Băisan de la PNL. Learciu a obținut 22 voturi, iar Băisan 14. În momentul de față, noul președinte a preluat atribuțiile, urmând constituirea celor 9 comisii propuse de el. 


UPDATE - În cele din urmă, la propunerea PNL, cele 9 comisii nu au mai fost constituite astăzi, procedura urmând să aibă loc la următoarea ședință.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3178 secunde