Guvernul se reunește în ședință. Ce acte normative se află pe ordinea de zi

509
Guvernul se reunește în ședință. Ce acte normative se află pe ordinea de zi - guvernulorban-1577057809.jpg
Guvernul se reunește, luni, 23 decembrie, în ședință pentru a analiza amendamentele depuse de parlamentari la proiectele de lege pe care urmează asumarea răspunderii - bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale și modificările la OUG 114.


Ședința Parlamentului pentru angajarea răspunderii Guvernului pe aceste proiecte este programată la ora 16,00. Potrivit calendarului aprobat, parlamentarii vor putea depune amendamente la aceste proiecte până luni, la ora 10,00.


Potrivit unui comunicat de presă, în ședința de luni urmează să fie analizate amendamentele la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2020, la proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020 și la proiectul de lege privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative.


Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că a decis angajarea răspunderii Guvernului pe cele trei proiecte pentru atingerea obiectivului fundamental pe care îl are Guvernul - acela de a oferi românilor, până la data de 31 decembrie, un buget de stat care să se bazeze pe realitățile economice.


Pe de altă parte, pe ordinea de zi a ședinței de luni se află și alte acte normative: hotărârea privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2019 al Administrației Naționale de Meteorologie, hotărârea privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2019 al Aeroportului Internațional "Mihail Kogălniceanu" din Constanța și hotărârea privind scoaterea unor imobile din inventarul centralizat al bunurilor care alcătuiesc domeniul public al statului, aflate în administrarea Aeroclubului României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4522 secunde