"Guvernul Ponta a picat la examenul bugetului"

249
1
Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, ieri, în plenul Parlamentului, că, din păcate, Guvernul Ponta a picat la examenul bugetului, arătând că de pe urma acestui buget țara se întoarce la socialism, la inflație, șomaj, lipsa locurilor de muncă, sărăcie și costuri.

"Din păcate, la examenul acestui buget de pe urma căruia vom avea șomaj, inflație, lipsa locurilor de muncă, sărăcie și costuri, Guvernul Ponta a picat", a afirmat Ungureanu, la dezbaterea bugetului pe 2013.

El a arătat că Guvernul a făcut un buget care dă o importanță mai mare decât în orice an după 1989 cheltuielilor curente în detrimentul investițiilor, arătând că Guvernul crește impozitele pentru factorii de producție.

Ungureanu a mai spus că bugetul duce țara în socialism.

"Ne aflăm, după 22 de ani, din nou în socialism. În doar câteva luni, Guvernul a reușit să crească cheltuielile curente la peste 92% din totalul cheltuielilor. În ’93, cheltuielile curente acopereau 85% din totalul cheltuielilor. Am ajuns exact în direcția de care fugeam în ’89, direct în socialism", a adăugat Ungureanu.

Comentează știrea

Sorin
6 februarie 2013
Muuu,Kobe,muuuu !

Ce sa vezi,pana sa vina astia de la USL, Romania a progresat cu veselie in toate domaniile,ba chiar oamenii erau foarte increzatori ca va continua progresul asta si mai mult! Nu stiu cine si de unde a adus cam 7,4 milioane de oameni care au votat impotriva unui regim excelent,condus de cel mai iubit de la Iisus incoace! Da' las' ca o sa aiba grija MRU sa faca ordine...

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "PNL s-ar putea desprinde de USL"
Pagina a fost generata in 0.2334 secunde