Guvernul Dăncilă, la evaluare!

189
Guvernul Dăncilă, la evaluare! - dragneacereexaminare-1523381653.jpg
Premierul Viorica Dăncilă va face un mini bilanț al activității Guvernului la ședința Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc săptămâna viitoare, a anunțat, ieri, liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

Întrebat la Parlament dacă la Comitetul Executiv va avea loc o evaluare a Guvernului, Dragnea a spus: "Va fi o prezentare făcută de prim-ministru, o analiză, un mini bilanț", citat de Agerpres.

Dragnea a adăugat că nu va fi nicio remaniere în următoarea perioadă.

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea tuturor miniștrilor, liderul PSD a arătat: "Sunt mulțumit de activitatea prim-ministrului". El a mai spus că se implementează programul de guvernare.

Acesta a negat că a avut o dispută cu ministrul Apărării, Mihai Fifor, în urma unei declarații pe care a făcut-o, adăugând că este mulțumit de activitatea acestuia.

"Eu nu am dispute cu Mihai Fifor. Eu pot să fac orice fel de declarații, încă sunt liber să fac declarații și le pot face. Dacă cineva se simte lezat, foarte bine, să interpreteze, să se supere, să își facă griji. Eu nu am dispute cu nimeni", a menționat Dragnea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde