Guvernul Dăncilă, în ședință. Ce spune premierul despre OUG pe amnistie și grațiere

494
Guvernul Dăncilă,  în ședință. Ce spune premierul despre OUG pe amnistie  și grațiere - guvernuldancila-1545921515.jpg

Articole de la același autor

Mai multe proiecte de hotărâre privind imobile sau construcții aflate în administrarea statului, precum și proiectul de lege pentru acceptarea Deciziei Consiliului (EU, Euratom) 2018/994 de modificare a Actului privind alegerea membrilor Parlamentului European prin vot universal direct se vor afla pe ordinea de zi a ședinței de Guvern ce urmează să aibă loc astăzi.

"Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor din cadrul ședinței Guvernului României", precizează Executivul.

În acest context, premierul Viorica Dăncilă a spus că nu va accepta OUG pe aministie și grațiere dacă nu e asumată de ministrul Justiției.

Astfel, potrivit Digi24, premierul Viorica Dăncilă a declarat, într-o discuție informală cu presa, că nu a văzut până în prezent un proiect de Ordonanță de Urgență pentru amnistie și grațiere, însă nu va accepta un astfel de act normativ dacă nu este asumat de ministrul Justiției și bine analizat de șeful Guvernului.

Referitor la acest subiect ministrul Justiției, Tudorel Toader, a reiterat, ieri, ideea potrivit căreia tot ceea ce a declarat anterior referitor la o posibilă OUG pe amnistie și grațiere rămâne valabil și acum, infirmând că a discutat vreodată de un draft. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.593 secunde