Grupul minorităților naționale va susține în integralitate învestirea Guvernului Orban

169
Grupul minorităților naționale va susține în integralitate învestirea Guvernului Orban - minoritati-1572273791.jpg
Liderul grupului parlamentar al minorităților naționale, Varujan Pambuccian, a anunțat, astăzi, că reprezentanții acestui grup susțin în integralitate învestirea Guvernului Orban și a arătat că i-a propus premierului desemnat ca secretarul general al Guvernului să aibă rang de ministru.

"Am avut a doua discuție cu domnul președinte Ludovic Orban, care a fost în aceiași termeni ca și prima discuție. Așa cum v-am spus, grupul nostru parlamentar, spre deosebire de ce v-am obișnuit până acum, va susține în integralitatea sa învestitura acestui guvern și, așa cum i-am spus domnului Orban, după învestitură o să discutăm punctual pe proiectele de lege care ne afectează și pe noi sau ne interesează foarte mult și pe noi sau sunt de interes general și avem un punct de vedere diferit. Sper să fie învestit guvernul luni", a spus Pambuccian, citat de Agerpres.

Pambuccian a arătat că toți parlamentarii grupului vor fi prezenți la votul de învestitură. El a mai spus că își dorește ca noul guvern să asigure un an stabil înainte de alegerile locale și alegerile parlamentare și a menționat că i-a propus premierului desemnat ca secretarul general al guvernului să aibă rang de ministru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5376 secunde