Grindeanu: "Vom solicita fonduri europene pentru a renova penitenciarele"

Duminică, 19 Februarie 2017
219
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă seară, că Guvernul României va trimite oficial către Comisia Europeană o cerere pentru accesarea de fonduri europene pe care să le folosească pentru renovarea și îmbunătățirea penitenciarelor.


"Vreau să vă mai spun ceva, apropo de fonduri europene, o chestiune pe care am aflat-o acolo (în vizita pe care a făcut-o la Bruxelles la finalul acestei săptămâni - n.r.). S-a oferit și anul trecut fostului Guvern posibilitatea de a folosi fondurile europene, de a accesa fonduri europene, pentru a îmbunătăți sau a renova, pentru penitenciare. 


S-a spus acest lucru de către Comisia Europeană, a fost refuzat (de fostul Guvern - n.r.). Săptămâna asta, și o să vedeți concret acest lucru, vom trimite oficial din partea Guvernului României către Comisia Europeană o cerere prin care spunem că dorim să accesăm fonduri de acest tip, urmând să ne mișcăm, dacă pot spune așa, foarte repede, astfel încât să putem să accesăm aceste fonduri. Această informație am primit-o de la Bruxelles, de la oficiali", a spus Grindeanu la Realitatea Tv.


Pagina a fost generata in 0.307 secunde