Grindeanu: "Vom adopta un proiect de lege pentru proiecte strategice"

104
Grindeanu:
Premierul Sorin Grindeanu a anunțat joi că există un proiect de lege, care urmează să fie adoptat, privind proiectele strategice pe infrastructură, energie și apărare, pentru a simplifica aspectele care țin de licitații și implementarea acestora.


"Este un proiect de lege pe care vrem să-l adoptăm - și despre care s-a mai vorbit - pentru proiectele strategice, pentru că vrem să simplificăm foarte mult, în acord cu cerințele Comisiei Europene, tot ceea ce ține de achiziții și de implementarea acestor proiecte strategice pe trei mari domenii: infrastructură, energie și apărare. Sunt lucruri, dacă vorbim de infrastructură, unde de prea multe ori s-a pierdut prea mult timp", a afirmat șeful Executivului, la un post de televiziune, citat de Agerpres.


El a precizat că în următoarea lună speră că vor putea începe lucrările pe autostrada Pitești-Sibiu, pe lotul 1 și pe lotul 5, "să începem acele faze care trenează", aici fiind vorba despre închiderea Culoarului IV European, care are finanțare pe fonduri europene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4132 secunde