Grindeanu despre grațiere: Așteptăm concluziile MJ

113
Grindeanu despre grațiere: Așteptăm concluziile MJ - soringrindeanu03resize465x390-1485770892.jpg

Articole de la același autor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că i-a cerut ministrului Justiției să prezinte concluziile care se vor desprinde după dezbaterea publică legată de grațiere și modificarea Codurilor penale, astfel încât, după aceea, "asumat", să se meargă înainte și să fie adoptată "soluția cea mai bună".


"I-am cerut ministrului Justiției să îmi prezinte concluziile ministerului și calea pe care o să urmăm în perioada următoare, pentru că e absolut necesar să știu poziția titularului de filă astfel încât, asumat înainte mergem și adoptăm soluția cea mai bună. Deocamdată, toată aceste lucruri sunt la Ministerul Justiției care are datoria în perioada următoare să vină cu ceea ce înseamnă măsuri din acest punct de vedere, grațiere și nu doar grațiere", a afirmat Grindeanu, la Antena 3.


El a precizat că pe acest subiect va fi luată "o decizie fermă".


"Aștept propunerile din partea Ministerului Justiției, nu vreau să mă antepronunț. Aceste propuneri, sper să vină în următoarele zile astfel încât să luăm o decizie fermă în ceea ce privește acest subiect", a adăugat premierul.


Grindeanu a susținut că modalitatea în care vor fi adoptate măsurile privind grațierea și modificarea Codurilor penale va fi fie prin ordonanță de urgență, fie prin asumarea răspunderii Guvernului, fie prin proiect de lege. "Toate aceste trei modalități sunt absolut legale", a afirmat șeful Executivului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2762 secunde