Grațiela Gavrilescu: Călin Popescu Tăriceanu seamănă a fi cel mai bun președinte

245
Grațiela Gavrilescu: Călin Popescu Tăriceanu seamănă a fi cel mai bun președinte - gratielagavrilescu6-1536325437.jpg

Articole de la același autor

Călin Popescu Tăriceanu seamănă a fi cel mai bun președinte din punctul meu de vedere, a spus vicepremierul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, de la ALDE, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune.

"Este opinia mea pe care mi-am exprimat-o nu neapărat ca membru ALDE, ci ca și cetățean care trăiesc în această țară, care îmi doresc să trăiesc într-o Românie stabilă, într-un stat de drept așa cum scrie la Constituție. Este normal să-mi doresc un președinte care să mă reprezinte, care să aibă aceleași idealuri, care să fie un foarte bun român și care să lupte pentru românii lui. Călin Popescu Tăriceanu - și spun cred că ori de câte ori va fi nevoie - seamănă a fi cel mai bun președinte din punctul meu de vedere. Un premier foarte bun, un președinte al Senatului foarte bun, un bun diplomat și atunci bineînțeles are meritul respectiv. Dar, până în 2019 este cale lungă, nu se știe ce se mai poate întâmpla", a spus Grațiela Gavrilescu, la Antena 3.

Ministrul Mediului consideră că românii își doresc un candidat la președinție care să fie un foarte bun român, un om cu experiență profesională, un om echilibrat.

"Cred că sunt foarte mulți români care gândesc ca mine, dar în același timp știu sigur că românii doresc ca să se vadă o stabilitate guvernamentală, să vadă un parlament care să poată să fie în continuare decidentul nr. 1 în această țară și bineînțeles că, în momentul în care o să se vadă că proiectele pe care noi le-am creat încep să se dezvolte, cu certitudine românii în pasul nr. 2 se vor gândi exact pe cine vor avea de votat. Bineînțeles, fiind unul dintre personajele cele mai agreate de români, în viitoarea luptă electorală care ne așteaptă la sfârșitul anului 2019, se vor alinia în spatele candidatului cei care-și doresc într-adevăr un om care să aibă experiență profesională, care să fie un foarte bun român, care să poată fi alături de ei (...) Eu nu aș fi periclitat sub nicio formă activitatea întregii țări, pentru că nu era de dorit să se fi întâmplat, și dovadă că eu așteptam să fie rectificarea de buget adoptată cât mai repede, astfel încât să vedem cum proiectele încep să fie construite, pentru că pentru a construi un proiect trebuie să elaborezi proiectul, fundamentându-l foarte mult, iar această fundamentare de cele mai multe ori pe care lumea nu o cunoaște durează cel mai mult", a conchis vicepremierul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3064 secunde