Gorghiu: "Sunt surprinsă de îndrăzneala domnului Cazanciuc"

82
Gorghiu:

Articole de la același autor

Co-președintele Partidului Național Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a afirmat că intervenția ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, "să-i ia apărarea" premierului Victor Ponta, este un "gest imprudent", "un gest pe care un ministru al Justiției nu l-ar fi făcut dacă era un om responsabil".

"Domnul Cazanciuc, mi se pare incredibil că singurul moment de afirmare în spațiul public se întâmplă acum, pe speța Ponta, până acum nimeni nu a auzit de domnia sa, nici numele nu-l știați dacă domnul Ponta nu era pus sub învinuire de DNA. Și eu sunt surprinsă de îndrăzneala pe care astăzi domnul Cazanciuc a avut-o, să iasă în spațiul public și să-l apere pe domnul Ponta. Chiar nu mă așteptam să facă această imprudență din scaunul de ministru al Justiției. E un gest imprudent, un gest pe care un ministru al Justiției nu l-ar fi făcut dacă era un om responsabil", a susținut Gorghiu.

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat, sâmbătă, că a fost surprins de acuzațiile aduse de DNA premierului Victor Ponta, susținând că în mod "categoric" acesta nu trebuie să demisioneze. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5308 secunde