Gorghiu: Cred în axa reformatoare Iohannis-Cioloș-PNL

140
1
Gorghiu: Cred în axa reformatoare Iohannis-Cioloș-PNL - gorghiualinagorghiuf-1476448809.jpg

Articole de la același autor

E corectă și așteptată decizia lui Dacian Cioloș de a-și continua proiectele începute, susține liderul liberalilor, Alina Gorghiu, arătând că ''e nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte''.


"E corectă și așteptată decizia lui Dacian Cioloș de a-și continua proiectele începute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este știut că noi le-am susținut în tot acest an. Evident că trebuie să-i cunoaștem întreaga platformă, dar în măsura în care putem regăsi prioritățile PNL — o economie competitivă, o administrație modernă, sisteme de educație și sănătate în pas cu timpurile, o politică inteligentă de investiții publice și, în general, un stat cinstit cu cetățenii săi — atunci, se confirmă drumul comun. E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte, iar eu cred în axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Cioloș-PNL", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.


Premierul Dacian Cioloș a anunțat, joi seară, că, în perioada următoare, va prezenta public o platformă de principii, valori și proiecte care vor reflecta experiența din lunile de guvernare.


Comentează știrea

matei
14 octombrie 2016
alina

Fata asta nu-si da seama,saraca ca pe zi ce trece este din ce in ce mai jalnica!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea, la mâna lui Iohannis
Pagina a fost generata in 0.4838 secunde