Gigi Chiru spune că a votat cu inima

275
1

Președintele PDL Constanța și co-președinte al ARD Constanța, Gigi Chiru, candidat pe Colegiul 4 Senat a votat, în urmă cu puțin timp, la Secția nr. 3 din incinta Școlii Generale nr. 2 de pe strada Aristide Karatzali.


El a venit la urne însoțit de o echipă de tineri din cadrul partidului. După exercitarea votului, Chiru a declarat că a votat cu inima.


"Am votat cu inima pentru orașul meu. Îndemn constănțenii să-și exercite dreptul constituțional de a vota, să facă alegeri înțelepte pentru viitorul lor și al copiilor lor. Constanța merită parlamentari cărora să le pese de constănțeni și care vor face ceva pentru orașul și județul nostru", a spus Gigi Chiru.


Printre altele, el a mai spus că speră să câștige mandatul de senator spre binele constănțenilor și al județului Constanța.


Comentează știrea

eu
9 decembrie 2012
fffff important

http://www.reporterntv.ro/stire/plangeri-penale-in-pragul-alegerilor-maria-stavrositu-il-acuza-pe-christian-gigi-chiru-de-raspandire-de-mesaje-calomnioase Mai sunt câteva ore până la alegerile parlamentare, iar campania electorală s-a încheiat. Continuă însă neoficial, prin mesaje defăimătoare, după cum susține Maria Stavrositu, candidat din partea PP-DD la Senat. Acuzele ei, îndreptate împotiva contracandidatului de la ARD, Christian Gigi Chiru, fac obiectul unor plângeri depuse la Poliție, dar și la Biroul Electoral Județean. Atacurile îndreptate împotriva sa, susține Maria Stavrositu, au început încă de aseară, când adresa de e-mail i-a fost spartă. Cel care a intrat în căsuța electronică a trimis mesaje către toți jurnaliștii, în numele ei. Câteva ore mai târziu, spune aceasta, s-a petrecut un al doilea incident: persoane necunoscute au distribuit în căsuțe poștale fluturași, tot în numele său. Mesajele atribuite în fals Mariei Stavrositu sunt aceleași: va cere declararea aromânilor drept minoritate națională, introducerea dialectului în școli și biserici, dublarea denumirilor străzilor, localităților și monumentelor și alte drepturi pentru comunitate. Pliantele au ajuns în cutiile poștale ale constănțenilor. Astăzi, candidata PP-DD Maria Stavrositu a sesizat Biroul Electoral Județean cu privire la aceste incidente. Cazul este și în atenția polițiștilor.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Manuela Mitrea a votat la Școala 39
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.3018 secunde