Gigi Chiru îi cere lui Emil Boc să-și dea demisia din PDL

117
Gigi Chiru îi cere lui Emil Boc să-și dea demisia din PDL - senatorulgigichiruceredemisialui-1408638758.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene Constanța a PDL și secretar executiv al regiunii sud-est, senatorul Gigi Chiru, îi solicită lui Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, să își depună demisia de onoare din partid.

Cererea vine ca urmare a declarațiilor lui Boc privind susținerea sa pentru Elena Udrea, candidatul Partidului Mișcarea Populară, la alegerile prezidențiale.

"Îi solicit public domnului Emil Boc să-și dea demisia din PDL. Primarul Clujului a declarat că susține la alegerile prezidențiale candidatul unui alt partid, într-un mod cu totul sfidător, jignind integritatea și onestitatea membrilor PDL. Dacă vrea în PMP, să se ducă în PMP, să fie bărbat, să aleagă și să-și dea demisia de onoare. În orice context politic, atitudinea domnului Boc este de neacceptat", a declarat senatorul Gigi Chiru.

Parlamentarul a lăsat de înțeles că membrii democrat-liberali au avut "de plătit" electoral în urma guvernării Boc, iar în aceste momente când partidul a decis să-și unească forțele cu PNL și a-l susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale, el a ales să trădeze de două ori partidul al cărui președinte a fost.

"Fiecare membru din PDL a plătit electoral în urma guvernării Boc, pentru ca el să vină, în mai puțin de un an, și să trădeze de două ori partidul al cărui președinte a fost. Mai mult, întregul PDL l-a susținut pe Emil Boc în actul guvernării, iar acesta alege astăzi să o susțină pe Elena Udrea, candidatul unui alt partid", a subliniat senatorul Gigi Chiru, președinte al organizației județene Constanța a PDL.

Zilele trecute, fostul premier Emil Boc a anunțat că o va susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale, pentru că aceasta este un adversar redutabil, bătăios și dur la adresa PSD și a lui Victor Ponta.

Emil Boc a declarat că o susține pe Elena Udrea și pentru că aceasta nu a ezitat niciodată să apere și să creadă în proiectul de reformă și modernizare a statului român pe care fostul premier l-a demarat împreună cu președintele Traian Băsescu.

"O voi susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale, pentru că este un adversar redutabil, bătăios și dur la adresa PSD și a lui Victor Ponta. O susțin, de asemenea, pentru faptul că nu a ezitat niciodată să apere și să creadă în proiectul de reformă și modernizare a statului român pe care l-am demarat împreună cu președintele României, Traian Băsescu. Nu în ultimul rând, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanți miniștri pe care i-am avut în Guvern și care a demonstrat eficiență și pragmatism", a spus Boc.

Reprezentanții PMP reuniți în Colegiul Național au decis ca Elena Udrea să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale, fiind doar un vot împotriva acestei candidaturi, el aparținând europarlamentarului Cristian Preda. Udrea a precizat, după ședință, că șeful campaniei sale va fi Eugen Tomac și că s-a început strângerea de semnături.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 August 2014
Stire din Politică-Administrație : "PSD nu dorește reducerea CAS"
Pagina a fost generata in 2.1871 secunde