Gheorghiță Corbu, posibil candidat la CJC din partea PDL

850
3
Gheorghiță Corbu, posibil candidat la CJC din partea PDL - gheorghitacorbu1335207579-1335216113.jpg

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile din data de 10 iunie este 1 Mai. Deși în mod normal, democrat liberalii constănțeni ar fi trebuit deja să aibă stabiliți candidații, lucrurile nu stau chiar așa. Dacă pentru Primăria Constanța se știe că președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, este cel care va intra în lupta cu Radu Mazăre, în ceea ce privește candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța lucrurile nu sunt încă foarte clare.
În această privință, de mai bine de jumătate de an, se tot vehiculează că actualul prefect, Claudiu Iorga Palaz este cel care va face tandem cu Gigi Chiru, din postura de candidat pentru președinția Consiliului Județean Constanța. Cu toate acestea, Palaz nu a confirmat dar nici nu a infirmat o posibilă candidatură la Consiliul Județean Constanța din partea PDL Constanța.
Pe de altă parte, relațiile destul de reci dintre Chiru și Palaz scot în evidență faptul că cei doi nu prea pot merge pe același drum.
Așadar, se pare că planurile făcute în urmă cu ceva timp privind tandemul Chiru-Palaz vor fi date peste cap cât de curând în mod oficial.
Primele indicii că Palaz chiar dacă își dorește o candidatură aceea nu va fi pe listele PDL au apărut în urmă cu o săptămână, atunci când președintele UNPR, George Lipoveanu, spunea că formațiunea politică pe care o reprezintă îi va avea la Constanța pe Claudiu Iorga Palaz drept candidat la CJC și pe Harry Boiagian la Primăria Constanța.
Mai mult, la ultima întâlnire a democrat-liberalilor constănțeni au fost făcute mai multe propuneri pentru candidatura de președinte la Consiliul Județean Constanța.
Printre numele aruncate în joc, au fost cele ale actualului consilier județean Adrian Gheorghiță, a subsecretarului de stat Dumitru Nancu care este și vicepreședintele Agenției Naționale pentru Implementarea Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii dar și a lui Gheorghiță Corbu. Dintre aceștia, se pare că cea mai mare susținere ar avea-o Gheorghiță Corbu.
"În urmă cu ceva timp, președintele Gigi Chiru mi-a făcut propunerea de a candida pentru Consiliul Județean Constanța. L-am rugat să mă lase vreo două zile să mă gândesc, pentru a avea timp să iau cea mai bună decizie. Ieri i-am dat un răspuns pozitiv, ceea ce presupune că sunt de acord cu propunerea lui", a declarat Gheorghiță Corbu pentru "Cuget Liber".
La rândul lui, Christian Gigi Chiru a spus că îl încântă răspunsul primit de la Gheorghiță Corbu, dar decizia finală în privința candidatului pentru CJC va fi luată peste două zile.
"Nu s-a stabilit nimic definitiv. În următoarele două zile vom lua o decizie finală în privința candidaturii pentru Consiliul Județean Constanța. S-a stabilit acest termen, tocmai pentru ca să fie timp suficient ca și alți posibili doritori pentru această funcție să aibă timp să-și exprime punctul de vedere", a declarat Chiru.



Comentează știrea

cetateanul
24 aprilie 2012
incotro cu noi ?

Chiar sau terminat oamenii cu adevarat pregatiti?Acesti indivizi care nu au nici un pic de pregatire(facuti intelectuali pe la F.R-uri sau particulare) nici respect pentru semeni .Care sau trezit peste noapte foarte importanti (pentru ca au fost promovati din greseala)acestia nu ne reprezinta.Deschideti ochii si promovati valorile.

Laur
24 aprilie 2012
e mai bun Corbu decat Palaz

Este o alegere buna

masina cu soldati
24 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7945 secunde