George Simion: Parlamentarii AUR vor vota bugetul doar dacă Guvernul renunță la banii pentru partide

Luni, 01 Martie 2021, 18:39
271
Liderul AUR, George Simion, a declarat în plenul reunit al Parlamentului, unde au loc dezbaterile pentru bugetul pe 2021, că parlamentarii AUR vor vota bugetul doar dacă Guvernul renunță la banii pentru partide. 


„Banii de la partide de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a declarat depuatul AUR. De la tribuna parlamentului, George Simion a criticat dezbaterile pentru buget și faptul că niciunul din cele peste 3.400 de amendamente depuse nu a fost adoptat. „Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendamente. 3.466 de amendamente depuse, 3.466 respinse. Ne jucăm de-a parlamentarismul. Ne facem că facem. Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic”, a declarat Simion.


Acesta l-a criticat și pe premierul Florin Cîțu pentru banii alocați administrațiilor locale.


„Domnul Cîțu, vorbeați de PSD, dar 380 de milioane îi împărțiți tot la PNL, USR și UDMR. Asta nu e tot populism?”, a mai spus acesta.


Luni au început dezbaterile în plenul reunit al parlamentului pe proiectul de buget pentru anul 2021. În plen a venit și prmierul Florin Cîțu pentru a susține proiectul.


Pagina a fost generata in 0.2571 secunde