George Niculescu, secretar de stat la Ministerul Energiei. „Este o nouă provocare pentru mine”

Marţi, 16 Martie 2021, 18:00
212
Fostul prefect al judeţului Constanţa, George Niculescu, este începând de marţi secretar de stat la Ministerul Energiei.

Premierul Florin Cîțu a aprobat numirea de noi secretari de stat, fiind vorba de Ministerul Energiei și Ministerul Economiei. Numirile au fost publicate în Monitorul Oficial, luni, 15 martie.

„De astăzi, am început activitatea la Ministerul Energiei, unde am preluat un mandat de secretar de stat. Este o nouă provocare în cariera mea, un pas important pe care îl fac, pentru care mulțumesc atât ministrului Virgil Popescu, cât și Partidului Național Liberal, pentru încrederea acordată.

Din minister, îmi voi folosi toată priceperea, exeperiența în domeniu și energia de care dispun, pentru proiecte importante care vizează întreaga țară. Mult accent voi pune, inclusiv, pe marile proiecte de energie și pe inițiativele din Constanța, pentru că județul nostru are un potențial de creștere imens, pe care statul român trebuie să-l fructifice. Voi fi aproape de micii producători, de marile companii, de consumatori, de toți cei care vor să facă performanță în energie, într-un mod loial și sustenabil”, a transmis George Niculescu pe pagina sa de Facebook.Pagina a fost generata in 0.3327 secunde