George Andrei Popescu candidează independent la Primăria Constanța

2048
George Andrei Popescu candidează independent la Primăria Constanța - popescu-1460976116.jpg

Articole de la același autor

Președintele Asociației Constanța Ia Atitudine (ACIA), George Andrei Popescu, a anunțat oficial că va candida ca independent la Primăria Constanța.


"Dragi prieteni, nu cred că e o surpriză pentru voi, vreau să vă anunț că am decis să candidez independent. Vă aștept alături pe toți cei care credeți în mine și într-o schimbare în bine pentru acest oraș", a transmis el pe Facebook.
În vârstă de 32 de ani, George Andrei Popescu este cunoscut ca persoana care a inițiat procedurile pentru ca, în municipiul Constanța să fie desființată taxa de liniște. Anul trecut, când a inițiat această procedură, el își motiva gestul că, în ciuda sumelor mari care se colectează din taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța, Mamaia și Sat Vacanță, orașul Constanța a ajuns să fie invadat de hoți, tâlhari și cerșetori. 
În altă ordine de idei, în 2012, George Andrei Popescu a candidat din partea PPDD, pentru un post de parlamentar în Colegiul 8 din Constanța însă nu a strâns suficiente voturi pentru a ajunge în Parlament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5413 secunde