GALERIE FOTO / Felix Stroe a anunțat candidatul pentru Primăria Constanța

1972

Articole de la același autor

Președintele PSD Viorica Dancilă participă, în aceste momente, la Conferința Județeana a PSD Constanța.


Alături de ea se află mai multi membrii ai Guvernului cum ar fi Mihai Fifor și Eugen Teodorovici.


Evenimentul are loc la Centrul pentru Tineret "Jean Constantin". La intrarea în Centru membrii PSD au fost huiduiți de mai mulți manifestanți.


În deschiderea evenimentului a luat cuvântul președintele PSD Constanța, Felix Stroe. El va candida pentru un nou mandat de președinte, astfel că a prezentat un raport în fața celor 393 de delegați și a invitaților prezenți.


"Nu vom ieși de la guvernare! Ne așteaptă alegerile prezidențiale și noi putem da primul președinte femeie în persoana doamnei Viorica Dancilă. Ne așteaptă un an 2020 cu alegeri la fel de importante. Noi am luat decizia ca Decebal Făgădău să fie candidatul PSD la Primăria Constanța iar Horia Tuțuianu să fie candidatul la CJC" a declarat Felix Stroe.


A luat cuvântul primarul Mariana Gâju, președintele Organizației Județene a Femeilor din PSD Constanța.


Printre altele, Mariana Gâju a spus că guvernul trebuie să aibă grijă de primari și să aloce bani pentru investiții deoarece numai așa vor putea spune că tot ceea ce s-a realizat a fost cu banii alocați de Guvernul PSD.


Totodată, în cadrul discursului Mariana Gaju și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat.


Au mai luat cuvântul deputații George Vișan și Iulian Iancu, senatorul Liviu Tit Brăiloiu, Nicu Roșu, președintele tinerilor din PSD Constanșa și președintele CJC Horia Țuțuianu.

Țuțuianu le-a spus celor prezenți că le cere astăzi votul pentru funcția de vicepreședinte.

Ulterior, a luat cuvântul și primarul Constanței Decebal Făgădău, președinte executiv al Organizatiei Județene a PSD Constanța. Printre altele, el a spus că oamenii trebuie să înțeleagă că PSD s-a reformat iar Viorica Dancilă este cel mai bun candidat al PSD pentru prezidențiale.



Totodată, Decebal Făgădău a anunțat că va candida pentru un nou mandat la funcția de președinte executiv al Organizației Județene a PSD Constanța.



Astfel, noul Birou Județean al PSD Constanța va fi format din:
1.Presedinte: Stroe Felix

2.Presedinte executiv: Decebal Fagadau

Vicepresedinti:

3.Moga Nicolae

4.Chelaru Florin

5.Dumitrache Cristina Ileana

6.Vladescu Luminita

7.Babus Radu

8.Dumitrache Ion

9.Mihu Stefan

10.Tutuianu Marius Horia

11.Brailoiu Tit Liviu

12.Nadrag Tudor

13.Balta Tudor

14.Parvulescu Gabriel Valentin

15.Visan George Gabriel

16.Dragomir Nicolae

17. Matichescu Mirela

18.Emilian Nicolae



Au mai vorbit președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, și secretarul general al PSD, Mihai Fifor. La fel ca și predecesorii săi, i-a încurajat pe social democrați să nu le fie teamă că sunt membrii PSD, și a îndemnat la unitate.


La finalul întâlnirii a luat cuvântul președintele PSD Viorica Dăncilă. Ea a lăudat organizația de la malul mării și a spus că, la nivelul întregii țări, trebuie schimbată abordarea pentru a căștiga alegerile viitoare. Mai exact, Viorica Dăncilă a spus că trebuie mai mult vorbit despre ce a făcut acest guvern, despre ce s-a făcut pentru oameni.


"Cred cu tărie că putem câștiga alegerile prezidențiale după 15 ani!", a spus Viorica Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8304 secunde