Gabriela Firea: „Unii politicieni fac declaraţii stupide”

201
Gabriela Firea: „Unii politicieni fac declaraţii stupide” - fireaiar-1615392146.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Gabriela Firea susține că masca de protecție nu trebuie să fie purtată de copii în timpul orelor de sport. Aceasta atenționează că nici OMS nu susține purtarea măștii. În acest fel, senatorul Gabriela Firea o contrazice pe Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, care susține purtarea măștii.

„Mască la ora de sport pentru copii? Cum fac unii politicieni ajunși la putere fără competențe, tot felul de declarații stupide. Una dintre acestea este cea a secretarului de stat, Andreea Moldovan, privind obligativitatea purtării măștii de către copii, la orele de sport. Și văd că insistă pe idee! O invităm pe doamna secretar de stat Moldovan să facă o oră de sport cu masca pe față și abia după aceea să vină să ne explice cum și de ce trebuie să facă sport copiii, cu masca pe figură”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Senatorul PSD vorbește despre OMS care nu recomandă purtarea măștii în timpul activităților sportive.

„Înainte de a face astfel de recomandări, cei de la Ministerul Sănătății ar trebui să se informeze în primul rând de la Organizația Mondială a Sănătății și nu din unele “studii” la care fac referire fără a indica sursele. Sau din capul lor! OMS nu recomandă masca în activitățile sportive! Dimpotrivă, consideră că masca este contraindicată în timpul acestor activități, întrucât se umezește rapid și devine un receptor de viruși și bacterii ce pot genera alte boli infecțioase”, a precizat Firea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3781 secunde