Gabriela Firea, despre scandalul PNL – USR-PLUS: „Hienele se sfâșie între ele”

145
Gabriela Firea, despre scandalul PNL – USR-PLUS: „Hienele se sfâșie între ele” - fireahiene-1630607957.jpg
Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea spune că după ce au mințit românii pentru a ajunge la putere, în mai puțin de un an guvernanții și-au dat arama pe față.

„Hienele se sfâșie între ele! Au mințit românii pentru a ajunge la putere, unii au și furat, au promis soluții miraculoase pentru toate problemele țării și oraşelor - inclusiv în capitală -, și, în mai puțin de un an, și-au dat arama pe față! E totul pentru ei, pentru parvenirea lor! Nu e nimic pentru oameni!”, a scris miercuri seara pe Facebook Gabriela Firea.

Ea îi atacă pe cei de la USR-PLUS, despre care spune că puteau să „își spele obrazul” dacă amenințau cu ieșirea de la guvernare când nu au fost majorate alocațiile.

„Dacă cei de la USR-PLUS amenințau cu ieșirea de la guvernare când nu s-au majorat alocațiile copiilor potrivit legii și a pensiilor sau îi cereau demisia din funcția de primar general lui Nicușor Dan, când a oprit plățile de supraviețuire pentru persoanele cu dizabilități, gravide etc și când a blocat toate șantierele de dezvoltare din București, poate își mai spălau obrazul de noua speranță în politică. Dar așa, pe ciolan, urâtă este și se vede lupta de idei”, a mai scris Firea pe Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0489 secunde