Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat la Primărie: Trei ani am muncit de dimineață până noaptea

172
Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat la Primărie: Trei ani am muncit de dimineață până noaptea - yzkzm2q4otuxzdu5mtrmmthhoguwntnh-1575808371.jpg
Gabriela Firea a anunțat că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei din partea PSD. Ea spune că trei ani a muncit de dimineață până noaptea și că a început modernizarea Bucureștiului, ceea ce deja se vede și se simte.


"Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea PSD, iar la nivel de Birou Permanent Național și Comitet Executiv se va discuta, la momentul potrivit, politica de alianțe la nivel local, cu cine ne vom alia, pentru a intra și mai bine pregătiți în alegerile locale. dar aceste lucruri se vor stabili în ședințele care vor avea loc după sărbătorile de iarnă", a anunțat Gabriela Firea duminică, la Antena 3.

Ea spune că a muncit trei ani și a început modernizarea Bucureștiului.


"Nu văd de ce nu aș candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineața până noaptea, familia nu m-a mai văzut, decât copiii în somn și nici măcar în week-end, așa cum trebuie. Nu vorbesc de sacrificiu, că atunci când intri într-o astfel de meserie nu te mai gândești la sacrificii. În mod evident, au fost și sacrificii personale, dar cel mai important este că am început cu motoarele turate la maximum modernizarea Bucureștiului, ceea ce se vede și se simte și exact acest lucru îi deranjează pe peneliști care știu să facă doar atacuri, știu să facă doar dosare, știu să trădeze România, știu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzații nefondate și să vorbească lucrur care nu au nicio bază în realitate", a mai precizat primarul Capitalei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6328 secunde