Gabriel Oprea, UNPR: Vom participa la europarlamentare. Sperăm într-un rezultat bun

133
Gabriel Oprea, UNPR: Vom participa la europarlamentare. Sperăm într-un rezultat bun - gabrieloprea-1538236151.jpg
Uniunea Națională pentru Progresul României va participa la alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul viitor, a anunțat sâmbătă președintele fondator al formațiunii, Gabriel Oprea, citat de Agerpres.


El a declarat, într-o conferință de presă susținută la Iași, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al partidului, că "de principiu" UNPR va merge singur în alegeri, însă nu exclude nici posibilitatea unei alianțe.


"Vom participa la europarlamentare. Sperăm într-un rezultat bun. Vom pune umărul la prezidențiale pentru un președinte care este cel mai bun pentru România, iar la alegerile din 2020 să facem o figură bună la locale și să intrăm din nou în Parlamentul României", a spus Oprea.


El a subliniat necesitatea finalizării litigiului dintre UNPR și Partidul Mișcarea Populară, dar și demararea unor acțiuni pentru readucerea în partid a foștilor membri.


"Trebuie să ne rezolvăm problema juridică cu PMP. Noi sperăm pe cale amiabilă. Dacă nu... legea și o sentință ne va da dreptate, fiindcă chiar avem dreptate. (...) Este nevoie să ne aducem înapoi membrii de partid, am avut sute de mii de membri de partid, să îi convingem să revină înapoi la UNPR, să revină și să vină la noi foarte mulți patrioți români, oameni de valoare, așteptăm militarii în rezervă, polițiști, jandarmi, pompieri pentru care ne-am bătut și ne batem pentru drepturile lor, iar cei activi să ne urmărească proiectele și să ne voteze", a adăugat Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7334 secunde