Gabriel Oprea, demisie din Senat: "Nu este intenția mea să fug de Justiție"

144
Gabriel Oprea, demisie din Senat:

Articole de la același autor

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a transmis, vineri, președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, o cerere privind reluarea votului în cazul solicitării Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referitoare la începerea urmăririi sale penale pentru ucidere din culpă.


"Am depus cererea către președintele Senatului. Nu a fost și nu este intenția mea să fug de Justiție. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre drep-tate, ci despre răzbunări și răfuieli cu sub-strat politic", a scris Oprea, vineri, pe Face-book.


"Vă rog să supuneți încă o dată la vot, în următoarea ședință a plenului Senatului, scrisoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție prin care solicită formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în Dosarul nr. 905/P/2015", se arată în cererea fostului vicepremier.


La rândul ei, Alina Gorghiu, susține că procedura reluării votului este posibilă, în contextul în care diverși senatori de la alte partide au susținut că votul nu poate fi reluat. 


Nu a mai fost însă nevoie de reluarea votului deoarece, în cursul serii de vineri, Gabriel Oprea a anunțat că își va da demisia din Senat, rămânând astfel fără imunitate parlamentară. Procedura de-misie se va întinde însă pe durata a câtor-va zile, după care procurorii vor putea relua procedurile juridice privind trimiterea în judecată a lui Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Ambasada SUA, reacție în cazul Oprea
Pagina a fost generata in 0.5341 secunde