Frans Timmermans, avertisment dur pentru Liviu Dragnea la congresul socialiștilor europeni

261
Frans Timmermans, avertisment dur pentru Liviu Dragnea la congresul socialiștilor europeni - dragneasuparat605x388-1550950001.jpg
Avertisment dur pentru PSD, de la socialiștii europeni: "Dacă vreți să faceți parte din această familie, trebuie să respectați valorile noastre fundamentale.", i-a spus Frans Timmermans lui Liviu Dragnea, în întâlnirea avută la congresul PES de la Madrid.

"Dar dacă suntem partidul care vorbește cel mai mult despre propriile valori, dacă suntem partidul care îi critică pe alții când încalcă statul de drept, când atacă libertatea presei, când pun judecătorii sub control politic, când opresc lupta împotriva corupției, trebuie să vorbim deschis dacă vedem asemenea probleme în familia noastră. Acesta este un mesaj care a fost transmis clar ieri, de noi trei, Serghei, Udo și cu mine, lui Liviu Dragnea când ne-am întâlnit. I-am spus: Liviu, dacă vreți să faceți parte din această familie, trebuie să respectați valorile noastre fundamentale. Și Liviu a spus că vor face acest lucru. Vom avea discuții pe această temă în zilele și săptămânile viitoare. Nu putem face niciun compromis în acest domeniu. Aceasta este o linie roșie pentru mișcarea noastră, asta e o linie roșie pentru Europa," a declarat Frans Timmermans.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3368 secunde