FOTO / REACȚIE DURĂ a Elenei Udrea, după ce a fost pozată alături de Alina Bica, în Costa Rica

634
2
FOTO / REACȚIE DURĂ a Elenei Udrea, după ce a fost pozată alături de Alina Bica, în Costa Rica - udrea00898400-1520236849.jpg
Elena Udrea și Alina Bica au fost fotografiate împreună în Costa Rica.  Udrea a comentat în termeni duri, pe contul ei de Facebook, apariția pozelor cu ea și cu Alina Bica, afirmând că "în lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să share-uiască" și anunțând că se va ocupa să facă un raport în imagini al prezenței ei în Costa Rica.

"În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să "share-uiască". Poze cu mine și Alina în Costa Rica. Dacă știiam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar și din cabinetul ginecologului", își începe Udrea comentariul, postând ea însăși pozele prezentate deja pe Facebook.



Ea spune că se va ocupa să existe un raport în imagini al prezenței ei în Costa Rica.

"Dar, ca să satisfac plăcerea unora de a mânca rahat și pentru a-i scuti pe românii cu care ne întâlnim pe la pizza să ne facă poze pe furiș, de măine mă ocup să aveți un raport în imagini al prezenței mele aici", încheie fostul parlamentar și ministru.

Fotografiile au fost distribuite pe rețelele de socializare și le înfățișează pe cele două la un restaurant unde stau la un pahar de vin.

Este pentru a doua oară când cele două sunt surprinse împreună. Primul episod a fost cel de la Paris, când cele două au fost fotografiate la cumpărături, iar președintele Traian Băsescu solicita o anchetă la SRI, considerând că au fost filate.

Elena Udrea a oferit o declarație în exclusivitate pentru Antena 3, prima de la plecarea sa în Costa Rica.

"Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieți dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica", a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.



Comentează știrea

Miashu
5 martie 2018
Bravo Nutzi

Foarte buna atitudine pentru prostii care o votau in draci pe curvistina asta de Buzau si pe chiompaliul marinar (pe asta l-au votat prostii de 3 ori: doua mandate si o data la referendumul de demitere...!?!)

Mesterul
5 martie 2018
Manole

Chiar asa, ce se tot plimba paparazzi astia prin tari exotice ? Acolo se duc doar intre doua procese urmaritii penal, condamnatii si in general cei care sufera pe bani grei ca nu exista libertate in Romania.. Libertate totala la furt.. Pentru asta trebuia sa existe destinatii de recreere.. Si ca sa existe, trebuie sa aiba un nume. Serbia, Madagascar, Costa Rica, si pentru cand o fi si-o fi cazul, Italia, Brazilia.. Ai ceva proceduri ? Te duci in Turcia. Te duci in Grecia. In Republica Centru Africana, In Brazilia. Acolo poti trece drept o persoana oarecare, cu zambet pe buze, in bataie de joc in coltul gurii, fara grija procurorilor. Si Balcescu a stat exilat la Palermo. Contele Cosma de Ploiesti de ce n-ar sta ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8919 secunde