Fostul președinte Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias

134
1
Fostul președinte Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias - ili-1361543649.jpg
Fostul președinte Ion Iliescu a fost externat, vineri, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigațiile medicale periodice, a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical al unității sanitare, Dana Safta.


Medicii spun că starea lui Ion Iliescu este bună, dar trebuie să revină periodic la control. "Este normal ca orice om să facă periodic un control de rutină, cu atât mai mult în cazul în care ai suferit o intervenție chirugicală sau ai montate câteva stenturi", a mai spus dr. Dana Safta.


Ion Iliescu trebuie să revină periodic pentru control de rutină după intervenția chirurgicală la care a fost supus în ianuarie 2012, de fiecare dată rezultatele fiind bune, preciza joi conducerea Spitalului Elias, după internarea acestuia. Potrivit Mediafax, fostul președinte a fost și în 14 noiembrie 2012 la Spitalul Elias, directorul medical al unității sanitare, dr. Dana Safta, declarând atunci că starea acestuia este foarte bună și nu este necesară internarea lui. Ion Iliescu declara atunci, la ieșirea din Spitalul Elias, că a venit doar pentru a-și face controlul de rutină la colon și că i-a fost prescris un tratament.


Fostul președinte a fost operat la Spitalul Elias în ianuarie 2012, pentru un polip la colon, iar în aprilie a avut un puseu de tensiune, însă analizele efectuate au fost în regulă.




Comentează știrea

honolulu
22 februarie 2013
si.. dealtfel,

tot cu partea operata gandeste? de asta il indrageste pe Bombonel si Plagiator?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6739 secunde